المقادير :
عرق لحمه بارده
ملح
فلفل اسود
بهارات لحمه
معلقه سمنه
2ملعقه دقيق
1 ثمره طماطم
1 ثمره فلفل
6 فصوص ثوم
خل
الطريقه :
نجيب العرق ونغسله كويس ونتبله بملح وفلفل وبهارات ثم نعفره بالدقيق عشان لونه يبقي دهبي لما يتحمر
ثم نحضر الخلطه عباره عن التوم والفلفل الاخضر ويضرب في الكبه
وبعدين هنحط شويه زيت في حله صغيره ولما يسخن هننزل عليه بالخليط بتاعنا اللي ضربناه
ونحمره دقبقه وبعدين ننزل عليه بالخل كميته علي حسب الرغبه ويترك ليغلي مع وضع ملح
وبعدين نجيب صينيه ونحط فيها معلقه السمن و نسخنها و بعدين ننزل بالعرق عليها ويقلب علي الاجناب حتي يصبح لونه ذهبيا
وبع الانتهاء نضع عليه خليطنا الجاهز ( الصوص الل عماناه مسبقا ) ونضعه في فرن ساخن وكل فتره نسقي اللحمه اللي في الفرن بالصوص بتاعنا لانها هتنشف و نقلبها وعشان نعرف انها استوت هنغز حرف السكينه فيها لو جابت دم يبقي لسه ما استوتش لو ما جابتش يبقي استوت وهي تقريبا بتاخد 3 ساعات في الفرن
وبالهنا والشفا