المقادير :
3 كوب دقيق
3 معالق سمنه او تلت كوب زيت
معلقه كبيره سكر
معلقه ملح صغيره
معلقه بيكنج بودر
قطعه خميره
كوب زبادي
نصف كوب لبن دافيء للعجن
الطريقه :
نضع الدقيق عليه البيكنج بودر و الخميره و السكر و الملح ويقلب جيدا ثم نضع الزبادي و نعجن و نضع اللبن حتي يتم العجن
وتترك العجينه في مكان دافيء مغطاه لمده ساعه ثم تفرد علي شكل دائره وتقطع نصفين بسكينه ثم اربع ثم ثمانيه وناخذ كل ربع وسيصبح علي شكل مثلث نضع به جبنه رومي او اسطنبولي او شيكولاته نوتلا ويلف المثلث من قاعدته ثم يوضع في صينيه ويرش ويدهن الوش بصفار بيضه و يرش السمسم علي الوجه ويوضع في فرن متوسط الحراره